Blogi


Ville Hankipohjan Valvojat (2018) vie lukijan vaihtoehtoiseen Suomeen, jossa yhteiskunnan päättävillä paikoilla valtaa käyttävät salaperäiset ja erityisvoimin varustellut "valvojat". Heti tarinan alussa lukija heitetään keskelle sankkaa lumipyryä, jonka kurimuksessa Itämaan armeijan luutnantti Jonas Halla ajaa takaa kapinalliseksi laskettua Elias...

Kun mielessäsi alkaa häämöttää ajatus omasta kirjasta, on tärkeää punnita kustannustapojen mahdolliset edut ja haitat. Tavallisesti omasta kirjasta unelmoiville on ollut tarjolla kaksi vaihtoehtoa: tavoitella perinteistä kustannussopimusta tai tehdä omakustanne.

Vuoden alkumetreillä Indieklubissa oltiin myös toimeliaita omien kirjoitusprojektien suhteen ja kaksi uutta teosta näki päivänvalon. Anna Kaija julkaisi Menetetty sydän -novelliin ja E.E. Leivo taas julkaisi Kadonneen valtakunnan aikakirjat -trilogiansa yksissä kansissa. Teos sai nimekseen Hämeen kuningatar.

Tämä blogiteksti on osa 10 kysymystä -haastattelusarjaa, jossa indieklubilaiset raottavat näkemyksiään ja kokemuksiaan kirjoittamisesta.

Milloin on syytä harkita kirjan uudelleenjulkaisua? Tätä kysymystä on moni indiekirjailijakin varmasti pohtinut. Toive kirjamyynnin piristämisestä voi herättää ajatuksen julkaista kirja uudestaan, mutta sen ei pitäisi olla ainoa kannustin puhaltaa teokseen uutta eloa. How to Revise and Re-Release Your Book -kirjan kirjoittanut Penny Sansevieri...

#indiekirja