Indieklubi esittelee omakustanteita Kymi Librissä - sinunkin indiekirjasi voi olla mukana

14.07.2021
Kuva Puustellin tarinoiden omakustanteiden pop-up-kirjakaupasta Ars Auttoisissa elokuussa 2019. Pop-up järjestettiin yhteistyössä Books on Demandin kanssa.
Kuva Puustellin tarinoiden omakustanteiden pop-up-kirjakaupasta Ars Auttoisissa elokuussa 2019. Pop-up järjestettiin yhteistyössä Books on Demandin kanssa.

Indieklubi on esillä Kymi Libri -kirjamessuilla Kouvolan Myllykoskella 22. - 25.7.2021 yhdessä kouvolalaisen Puustellin tarinat -kirjallisuusseuran kanssa. Voit tutustua yhteisessä pöydässämme omakustannekenttään ja ostaa indiekirjoja.

Indiehenkisen Puustellin tarinat -kirjallisuusseuran, www.puustellintarinat.org, tarkoituksena on edistää lukemista ja kirjallista toimintaa. Seura julkaisee jäsentensä teoksia, järjestää kirjallisia tilaisuuksia ja antaa myös palautetta teksteistä. 

Elokuussa 2019 Puustellin tarinat pisti pystyyn viikonlopun kestäneen omakustanteiden pop-up-kivijalkakirjakaupan Ars Auttoisissa yhteistyössä Books on Demandin kanssa. Pop-up-toimintaa oli tarkoitus jatkaa, mutta korona pysäytti suunnitelmat lähes kahdeksi vuodeksi.

Kymi Librin osastolla onkin myynnissä valikoima tuolloin varastoon jääneitä omakustanteita sekä tietenkin indieklubilaisten teoksia. 

Tuo messuille omakustanteesi ja tapaa muita indiekirjailijoita

Jos olet omakustantaja ja tulet käymään Kymi Libri -messuilla, voit tuoda samalla omankin kirjasi Indieklubin showroomiin esiteltäväksi aivan ilmaiseksi! Muistathan, että messuille on sisäänpääsymaksu. Infoa pääsylipuista Kymi Librin internetsivuilla https://kymi-libri.fi/info/

Sen lisäksi Puustellin tarinat voi ottaa Kymi Libriin tulevien omakustantajien kirjoja muutaman kappaleen myyntiin messujen ajaksi.

Kysy omakustanteesi esittely- tai myyntimahdollisuudesta suoraan Puustellin tarinoista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen puustellintarinat(at)gmail.com tai täyttämällä yhteydenottolomake netissä.

Vielä vinkki omakustantajille! Omaa kirjaa kannattaa aina pitää hyllyssä muutamia kappaleita tällaisia tilaisuuksia varten. Jotkut indieklubilaisistakin ovat huomanneet, että siten kirjoja saa toisinaan ihan mukavasti kaupaksi.

Nähdään Kymi Librissä!

E. E. Leivo
Indieklubi